Видео: Жената која има 109 години ја откри тајната на долговечноста: Избегнувајте ги мажите!

Жената која има 109 години живее во Шкотска, во јануари оваа година ја откри тајната на својата долговечност: Јадете ја вашата овесна каша и избегнувајте ги мажите.

баба

Според Хафингтон пост, оваа стогодишна баба по име Џеси Галан, која никогаш не се омажила е родена на мала фарма, каде спиела на сламен душек заедно со петте сестри и еден брат, пренесува Дејли Маил.

Галан изјавила дека тајната на нејзиниот долг живот е тоа што се чувала далеку од мажите.

“Тие се само поголема невоља, отколку што вредат”, додавајќи дека многу вежбала, дека и понатаму јаде каша за појадок и никогаш не била во брак.

Be the first to comment on "Видео: Жената која има 109 години ја откри тајната на долговечноста: Избегнувајте ги мажите!"

Напишете коментар

Your email address will not be published.