ВИДЕО: Што се случува со телото кога се откажувате од пушење?

Сигурни сме дека знаете што се случува со вашите бели дробови кога пушите дури и само една цигара.

Дали знаете како би изгледал вашиот живот кога ќе престанете во овој момент да пушите?

Овој видео времеплов открива што се случува со вашето тело од моментот кога ќе ја згаснете последната цигара.

Be the first to comment on "ВИДЕО: Што се случува со телото кога се откажувате од пушење?"

Напишете коментар

Your email address will not be published.