зоран заевЗаев: Дали ќе има реконструкција на Влада или предвремени избори ќе зависи од одлуката на Европскиот совет

Политичките одлуки во земјата за тоа дали ќе има реконструкција на Влада или предвремени избори ќе зависат од одлуката на Европскиот совет и како европските…Заев: Им честитам на граѓаните и на пратениците за преземената одговорност

Македонскиот премиер Зоран Заев на Фејсбук им честита на граѓаните и на пратениците за преземената одговорност. „Им честитам на граѓаните и на пратениците за преземената…Заев: Или одлука во парламентот или предвремени избори (ВИДЕО)

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на Владата на Република Македонија: Почитувани, Граѓаните и институциите денеска спроведоа мирен и демократски референдумски ден. Македонија и граѓаните…