петок, 25 мај 2018

Виган Максути

ВИДЕО: „Дете-талент“ пеејќи за УЧК доби субвенција од Министерство за култура

Виган Максути е албанскиот талент од Тетово, кој со сигурни чекори оди кон успех. Тој е ветувачки талент, нова ѕвезда која почнува да свети. Од 2013 година како 7 годишен ученик учествува на детскиот фестивал…