србија

Српски полицајци: Нема ден и ноќ ќе помагаме се додека не држат рацете и нозете

Центарот на селото Стајковци вчера личеше на едно глобално село. На секој агол може да се сретнат волонтери кои се договараат и разговараат на англиски,…Еве зошто НАТО ја нападна Србија

Денеска се навршуваат 16 години од почетокот на бомбардирањето на НАТО на Србија во име на заштита на цивилното население и на терористите, како еден…
Загинал во сообраќајка на истото место каде што бил ранет во бомбардирањата на НАТО

Милан Дамјановиќ (48), наредник мајор во српската армија, пред две ноќи загина во сообраќајна несреќа на Ковински мост, истото место на кое чувал стража за време…