силување


Страшна исповед на Колумбијката која ги бранела другите жени- Ја силувале бидејќи се борела против силување

Една Колумбијка, која тврдела дека вооружените групи сексуално злоставуваат жени, била киднапирана од милитанти кои ѝ го направиле тоа против кое се борела. Марија е исцелителка…
Неверојатен закон во Русија – Доколку некој ја силува слободно може да го убие

Неверојатен закон е усвоен во руската Дума, после жестока расправа на тамошните академци и членови на политичката елита. На крајот донесен е директерн декрет за…