рак
„Дијабетисот и ракот се измислени болести – Еве што треба да правите за да останете здрави“

Името на проф. Иван Павловиќ Неумивакин повеќе од 40 години се поврзува со алтернативна медицина. Дијабетес и рак се измислени болести, Паркинсонова не постои, ако…


Научниците открија како да го „исклучат“ протеинот кој предизвикува рак

Секоја година околу милион луѓе ширум светот умираат од рак кој е предизвикан од мутација на таканаречениот РАС ген. Околу 30 проценти од сите човечки…

Руски научник го открива најмоќниот природен лек против рак

Рецептот на рускиот научник, професорот Христо Мермерски, многумина го претставуваат како револуционерен лек, со којшто наводно илјадници луѓе успеале да се излечат од рак. –…