путин

Фотографии стари речиси 100 години предизвикаа невидена зачуденост: Путин е митско суштество?

Фотографија стара речиси сто години протече во јавноста и предизвика невидена еуфориуја помеѓу луѓето со бујна фантазија. На фотографијата од 1920 година се наоѓа руски…


Путин бил уапсен во Турција

Кризата по соборениот руски авион Су-24 ги разбуди спомените на Адем Албајрак од Измир, кој пред весникот „Пост“ тврди дека пред 43 години во Турција…