професорка


Видео: Професорка изведе стриптиз: Учениците ја снимале додека таа им ги покажувала градите

Учениците од италијанскиот град Прато, со камерите од своите мобилни телефони снимиле нешто што не се случува често. Имено, нивната професорка им извела стриптиз во…