сабота, 21 јули 2018

Преподобен Јоаникиј Ракотински

АРХИМАНДРИТ ЈОАНИКИЈ од с. Ракотинци

Пронајдена автобиографија на Преподобниот Јоаникиј Ракотински 3/16 септември 2016 лето Господово Во светите на земјата и во избраните, во нив е сета моја радост!Откако нашиот Господ Исус Христос дошол на земјата и ја основал Својата…