понеделник, 18 јуни 2018

Пауловнија

Сигурен бизнис – Царско дрво кое расте три пати побрзо од останатите

Дрвото на иднината кое расте три пати побрзо од останатите брзорастечки стебла и за пет години достигнува висина од 20 метри и обем од 42 сантиметри – од далечна Кина, пушти корени во Србија. Се…