Моден дизајнер

„Според мене најблагородната работа е онаа која ги прави луѓето среќни, весели, задоволни и убави, а верувам дека мојата е токму таква“ – Биљана Каран

Биљана Каран е моден дизајнер кој ја сака убавината во сите нејзини форми. Сакам да истражувам и создавам нови креации. Уметноста ми е пасија, музиката…