мигранти

Во некогаш најмирната земја во Европа, секојдневни експлозии како во Авганистан и Сирија

Три експлозии во три различни делови на Стокхолм, во една октомвриска вечер ги оставија жителите шокирани. И претходно се случувале експлозии во предградијата, но никогаш…
Докторка од Германија за мигрантите – Тие смеат сѐ, да убиваат, да колат, никој не им прави ништо

„Неверојатно е што сѐ мораат да прават чешките доктори во германските клиники“, раскажува таа, додавајќи дека муслиманските и африканските мигранти се застрашувачки тешки луѓе, со…


Незапаметена сцена на нудистичка плажа: Чамец со мигранти пристигнува, бегаат на сите страни, капачите во шок

Неколку мигранти од Мароко дошле до брегот на Шпанија и ги изненадиле туристите на плажата Дел Кануело на Тенерифе во Шпанија. Во трагикомичната сцена која…
“Престанете да прифаќате мигранти – Европа внесува граѓанска војна во своите граници”

Палестинско-Белгискиот експерт за џихад Монтасер Ал Де’ емех испрати сериозно предупредување во холандскиот весник “De Telegraaf”. Тој порачува дека Европа внесува цивилна војна на своја…