мед


Мед и сода бикарбона: Овој лек ги уништува и најопасните болести ако се користи на следниот начин

Терапија против канцер со мед и сода бикарбона – само за 1 месец нема да ви се верува какви резултати ќе добиете! Ова е рецептот кој…

Нoв бизнис на Балканот: Пчелиниот отров вреди повеќе од злато, Србите го продаваат за 70.000 евра

Медот, прополисот, пчелиниот восок се производи кои ги собираат пчеларите и ги продаваат. Но највредното од сето тоа, пчелниот отров или апитоксинот, го оставаат да…Јадете лук и мед и за кратко време ќе видите што ќе ви се случи

Зајакнете го вашиот имунитет со овој еликсир. Лукот дава многу бенефити благодарение на своето антиоксидантско дејство. Содржи соединение алицин кое докажано го намалува холестеролот во…