лук

Ја фрламе во ѓубре, а поздрава е од лукот, овој дел од растението го намалува нивото на холестерол и го чува срцето

Лукот, пред повеќе од 5.000 години е прогласен за лековит, а до тоа тврдење стојат и современите научници и не ги отфрлуваат моќните дејства кои…Јадете лук и мед и за кратко време ќе видите што ќе ви се случи

Зајакнете го вашиот имунитет со овој еликсир. Лукот дава многу бенефити благодарение на своето антиоксидантско дејство. Содржи соединение алицин кое докажано го намалува холестеролот во…


Го намалува ризикот од рак, дијабетес и срцеви заболувања и сите го имате во домот

Лукот со векови се користи како лек против многу болести, а неодамнешните истражувања покажаа дека оваа чудотворна намирница навистина има многу позитивни здравствени ефекти, пишува…ФОТО: Манекенка произведува лук во црна боја

Ивана Станковиќ од Белград своето искуство како професионален модел и факултетско знаење го искористи да донесе нов производ на пазарот. Главна карактеристика на производот е…