петок, 25 мај 2018

козметичари

Се бараат фризери, фитнес тренери, козметичари, доктори – Плата од 2000-3000 долари

Плата од 2000-3000 долари и гостински привилегии единствено со Steiner Leisure и Коузон? Steiner Leisure е најголемата бродска компанија задолжена за СПА центрите на преку 150 бродови. Од прозорецот на вашето работно место имајте поглед…