Коузон

No Image

Koузон летен детски камп

Летна едукативно спортска програма за деца од 7-17 годишна возраст. Коузон создаде УНИКАТЕН приод кон заедничкото живеење, спортување и дружење на децата од Македонија со…


No Image

Летна работа и патување во Америка

СТУДЕНТИ – ЛЕТНА РАБОТА И ПАТУВАЊЕ ВО АМЕРИКА АПЛИЦИРАЈТЕ И „ОСВОЈТЕ “ НОВИ ИСКУСТВА ПРОСЛЕДЕНИ СО НЕЗАБОРАВНО ЛЕТНО ДОЖИВУВАЊЕ Work & Travel America и годинава…


No Image

Македоците повторно ќе можат да работат на најголемите светски бродови – плата од 1.200 до 4.500 долари

МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО НА БЕЛАТА ЛИСТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ МАКЕДОНСКИТЕ МОРНАРИ СЕ ВРАЌААТ НА НАЈГОЛЕМИТЕ БРОДОВИ НА СВЕТОТ Деновиве повторно се отворија вратите за Македонските морнари. По…


No Image

Есклузивно: Можност за работа на најдобрите бродски компании со македонски пасоши

„WELCOME BACK НАЈДОБРИТЕ CRUISES БРОДСКИ КОМПАНИИ ПОВТОРНО ВРАБОТУВААТ МАКЕДОНЦИ ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINE & CELEBRITY CRUISES“ По пауза од 4 години, Коузон повторно ги отвара…