сабота, 21 јули 2018

ирска

ИРСКА: Се бараат работници за во фарма

Во Ирска се бараат работници за работа на фарма при што се нуди плата од 1600 евра. За луѓето кои ќе бидат ангажирани е обезбедено и сместување. Farm Solutions Ireland е работодавецот кој нуди договор…


Mистериja: Инсталираа камера во училиште и еве што снимија

Мистериозното видео е снимено во училиштето Дирпарк, во ирскиот град Корк, откако беа инсталирани безбедносни камери кои реагираат на движење, пренесува Daily Mail. Снимката покажува врати кои сами од себе се отвораат и затвораат, ормарчиња…