ирак

ВИДЕО: Љубовната приказна за македонскиот полицаец и бегалката од Ирак го обиколи светот

Нура Аркавази, курдска муслиманка и православниот Боби Додевски се вљубиле набрзо откако се сретнале на калливата граница на почетокот на март, а четири месеци подоцна…