сабота, 21 јули 2018

хемотерапија

Одбил хемотерапија, дочекал 102 години: Дедото ги надживеал и докторите и го открил рецептот со кој го решил ракот

Докторите во Грција во 1976 година на овој човек  му дијагностицирале неизлечлив рак на белите дробови., тој се помирил со тоа дека ќе умре. Девет различни лекари му го кажале истот и дека му останале…


Лекар уништил Рак за 11 дена без хемотерапија

Во истражувањето што професорот Најџел Бандред го претставил на европската конференција за рак на дојката во Амстердам открил дека ја тестирале ефикасноста на лековите познати со име Herceptin и Lapatinib. Овие два лека веќе се…


Напиток 10.000 пати посилен од хемотерапијата!

Лимон и сода бикарбона е комбинација што може да спаси живот. Еве го рецептот: Постојат многу студии за тоа како сода бикарбоната и лимонот можат да имаат голема корист за телото, пренесува beforeitsnews.com. Дали сте…


Руските научници откриле лек кој ќе може да излечи рак, сида, хепатитис и туберкулоза?

Руските научници откриле револуционерен лек кој ќе може да излечи рак, сида, хепатитис и туберкулоза. Тајната е во модифиакцијата на клетките на нашиот имунолошки систем. Научниците од рускиот град Новосибирска откриле нова метода во борба…