петок, 25 мај 2018

гробот на исус

Кога го отворивме гробот на Исус инструментите престанаа да работат: Што се случило при отворањето на светиот гроб после 7 века?

Антонија Марополо, хемиски инженер од Национален технички универзитет во Атина, во ексклузивно интервју за дневниот весник „Дневник“ открива како течел процесот на отворање на светиот гроб на Исус Христос во Ерусалим. Марополо сведочи и за…