недела, 25 февруари 2018

Фејзи Азири

Еден од обвинетите во Монструм повторно во затвор

Фејзи Азири, еден од обвинетите во Монструм, иако пред три месеци излезе од затвор, бидејки му беше укинат притворот по одлуката на Врховниот суд судењето да започне од почеток, сепак набрзо повторно завршил зад ресетки….