бебе


Ако ова не ве убеди да престанете со пушење во бременоста, ништо нема: Како бебето во стомакот реагира на цигари

Доколку сте трудни, а пушите или планирате бременост а не планирате да се решите од оваа навика, погледнете го истражувањето на Универзитетот “Дурхам” и “Ланкастер”…