Здравје


Се појави нов мистериозен вирус – американските власти ги прегледуваат патниците од Кина на аеродромите

Последен пат кога беа правени вакви проверки на аеродромите ширум САД беше во 2014 година поради ебола. На три аеродроми во Соединетите Американски Држави, американскиот…


Исфрлете ги од исхраната: Овие намирници се штетни за здравјето на мозокот

Стручните лица кои се занимаваат со мозок, предупредуваат дека има храна што е многу штетна за здравјето на мозокот. Луѓето кои ја јадат редовно, исто…


Мед и сода бикарбона: Овој лек ги уништува и најопасните болести ако се користи на следниот начин

Терапија против канцер со мед и сода бикарбона – само за 1 месец нема да ви се верува какви резултати ќе добиете! Ова е рецептот кој…
Русите имаат едноставна метода за зајакнување на имунитетот поради која никогаш не се разболуваат

Веќе е време кога имунитето полека опаѓа, настинките и вирусите се на секое ќоше, а кој знае подобро да го подигне имунитетот од Русите? Популарниот…


Дали вашето срце е здраво? Овој едноставен тест од 30 секунди ќе ви даде одговор на прашањето

За здрав и долг живот одговорно е срцето, па затоа е неопходно да водите грижа за неговото здравје. Постои еден тест со кој можете да…