Религија

Христјанското братство од Тетово бара помош за изградба на светлосен крст на Шар Планина

Здружението Христијанско братство ќе гради Христијанска камена кула во срцето на Шар Планина на чиј врв ќе постават шест метарски светлосен крст. „ Чест ние…