Огласи

Работа за студенти во Америка

Почитувани студенти Дали знаете дека Коузон може да Ви организира средба со Американски работодавци и тоа на саем за вработување кој ќе се одржи на…За првпат на Македонци им се нуди можност за работа на Бахамите

Педесеет и пет млади од Македонија, преку компнијата „Коузон“ ко беа избрани да бидат дел од новоформираниот тим на „Fire Watch специјалисти“. Тие станаа дел од…