петок, 25 мај 2018

Огласи

Обезбедени 240 нови работни места

Изборот е Ваш – ресторани, хотели, разни продавници… Коузон повторно им излезе во пресрет на студентите – ОБЕЗБЕДИ 240 РАБОТНИ МЕСТА И ТОА ЗА МАКЕДОНИЈА, КОСОВО, АЛБАНИЈА И ЦРНА ГОРА!! Вие, почитувани студенти, не треба…


Се бараат фризери, фитнес тренери, козметичари, доктори – Плата од 2000-3000 долари

Плата од 2000-3000 долари и гостински привилегии единствено со Steiner Leisure и Коузон? Steiner Leisure е најголемата бродска компанија задолжена за СПА центрите на преку 150 бродови. Од прозорецот на вашето работно место имајте поглед…


Американски работодавци доаѓаат во Скопје – 350 работни места го чекаат вашиот избор

АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТОДАВЦИ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ НАЈДОБРА МОЖНОСТ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИОТ РАБОТОДАВЕЦ ЗА ВАС 350 работни места го чекаат вашиот избор Почитувани Студенти Дали знаете дека можете да имате ЛИЧНО интервју со работодавци од Америка,…


Студенти – Аплицирајте за работа во САД со 2018 денари

СТУДЕНТИ – АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА АМЕРИКА СО 2018 ДЕНАРИ KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA – 2018 ДАЛИ СТЕ ДОБРИ МАТЕМАТИЧАРИ ? – пресметајте го попустот што следи Во пресрет на новата 2018 година, за која сите…


Народна банка продава цитроени C4 по почетна цена од 2.700 евра

Народна банка на РМ распиша оглас за продажба на патнички моторни возила по пат на усно јавно наддавање и тоа на два цитроена Ц4 произведени во 2008 година. Почетната цена на едното возило е 170.500…


Сега и без бугарски пасош лесно може да најдете работа во Германија – Еве како

Сега и без бугарски пасош лесно може да најдете работа во Германија, Шведска и Норвешка. Доколку го посетите сајтот, ec.europa.eu/eures, можете да најдете вработување на еден од огласите кои се објавени. Доколку сакавте да заминете…


Eве ги понудите за работа во Германија

СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА – ЛЕТО 2018 🇩🇪 🇩🇪 ПОКАНА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ – ЗА ДЕЛ ОД РАБОТНИТЕ ПОНУДИ БЕСПЛАТНА УСЛУГА И ЧАСОВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – ЕДИНСТВЕНО СО КОУЗОН Почитувани студенти , Ја имаме честа…


Работа за студенти во Германија

КОУЗОН – РАБОТА ЗА СТУДЕНТИ ВО ГЕРМАНИЈА ДАЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА ? ОРГАНИЗИРАМЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ОВАА ПРОГРАМА ВО СРЕДА НА 29.11.2017 ГОДИНА Коузон и годинава многу активно продолжува со процесот…


Работни понуди на неделата – Можност да работите за сатници 12 до 14 долари

РАБОТНИ ПОНУДИ НА НЕДЕЛАТА – KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 TOP OFFERS OF THE WEEK – STUDENT SUMMER JOB’S 3 IN 1 – ONLY WITH KOUZON Недела на МНОГУ ИЗНЕНАДУВАЊА , ПОПУСТИ И ТОП РАБОТНИ…


ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЈА-ДЕА ДЕТЕКТИВ ги нуди своите услуги

Детективска агенција „ДЕА ДЕТЕКТИВ “ е лиценцирана легална детективска агенција, регистрирана во Р. Македонија.Нашите детективи се овластени за извршување на потребните проверки,собирање и обработка на податоци и информации како и податоци добиени од евиденција на…