понеделник, 22 јануари 2018

Бизнис

Најдобрата светска СПА компнија вработува професионални кадри од Македонија

Заработете фантастични суми додека патувате низ целиот свет. Коузон со гордост ви ја претставува Steiner Leisure, компанијата која вработува професионалци во нивните СПА центри на повеќе од 150 бродови низ сите мориња и океани. ОТВОРЕНИ…


Распродажба по багателни цени: Југо за 50 евра, Форд за 100 евра, Мерцедес за 2.000 евра…

Управата за јавни приходи ќе изврши продажба на движни и недвижни предмети запленети по основ на неплатени даночни долгови на јавна аукција што ќе се одржи на 26 јануари 20018 година. На продажба се нудат…


Сигурен бизнис – Царско дрво кое расте три пати побрзо од останатите

Дрвото на иднината кое расте три пати побрзо од останатите брзорастечки стебла и за пет години достигнува висина од 20 метри и обем од 42 сантиметри – од далечна Кина, пушти корени во Србија. Се…


БИЗНИС КОЈ НОСИ ПО 12.000 ЕВРА ГОДИШНО: Можете да почнете и со мала површина

Со половина хектар земјиште, и 3000 евра инвестиција во органска храна, може да се заработат 10.000 до 12.000 евра годишно. Во соседна Србија купувачи за органска храна има во Белград и Нови Сад, а во…


ФОТО: Манекенка произведува лук во црна боја

Ивана Станковиќ од Белград своето искуство како професионален модел и факултетско знаење го искористи да донесе нов производ на пазарот. Главна карактеристика на производот е што со посебна обработка ја менува бојата и станува црн….


Студенти – Аплицирајте за работа во САД со 2018 денари

СТУДЕНТИ – АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА АМЕРИКА СО 2018 ДЕНАРИ KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA – 2018 ДАЛИ СТЕ ДОБРИ МАТЕМАТИЧАРИ ? – пресметајте го попустот што следи Во пресрет на новата 2018 година, за која сите…


Народна банка продава цитроени C4 по почетна цена од 2.700 евра

Народна банка на РМ распиша оглас за продажба на патнички моторни возила по пат на усно јавно наддавање и тоа на два цитроена Ц4 произведени во 2008 година. Почетната цена на едното возило е 170.500…


Сега и без бугарски пасош лесно може да најдете работа во Германија – Еве како

Сега и без бугарски пасош лесно може да најдете работа во Германија, Шведска и Норвешка. Доколку го посетите сајтот, ec.europa.eu/eures, можете да најдете вработување на еден од огласите кои се објавени. Доколку сакавте да заминете…


Eве ги понудите за работа во Германија

СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА – ЛЕТО 2018 🇩🇪 🇩🇪 ПОКАНА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ – ЗА ДЕЛ ОД РАБОТНИТЕ ПОНУДИ БЕСПЛАТНА УСЛУГА И ЧАСОВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – ЕДИНСТВЕНО СО КОУЗОН Почитувани студенти , Ја имаме честа…


Во Германија се бараат 4000 возачи

Германија има недостиг од возачи на локомотивите, а според специјалисти во индустријата, оваа професија има лоша слика и не е атрактивна, главно поради тоа што современиот човек не сака да се прилагоди на работниот распоред…