(Видео) Автомобил влета во Вардар

На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа како водите на Вардар носат автомобил.

Видео снимката е  направена околу 23 часот во центарот на Скопје, кај Камениот мост. Не е познато каде и како возилото завршило во реката. Автомобилот е со запалени фарови.