(ФОТО) Албанската манекенка Кејвина Ктела

Познатата албанска манекенка, Кејвина Ктела е позната по својот провокативен изглед, додека преку социјалните мрежи споделува фотографии од нејзиниот секојдневен и професионален живот.

Кевина овој пат преку фотографија ги покажа карактеристиките на лицето на кое користеше лесна шминка, каде што рече дека во нејзините очи можеме да ги  видиме нејзините соништа.

„Моите очи се океан во кој се рефлектираат моите соништа!“, беше натписот на фотографијата.