Комшиите ја викаат жена – чудо: Мајка – дрвосечач, возач на камион и ѕидар (ВИДЕО)

Едита Гибаница од Прибој – соседите ја нарекуваат „жена чудо“. Таа е мајка на три деца, но исто така и дрвосечачка, возач на камиони, ѕидарка, а по професија е фризер. Наместо ножици, таа многу почесто држи моторна пила во рацете, сече и превезува огревно дрво, а од тоа го издржува семејството заедно со нејзиниот сопруг.