ФОТО: Овци се шетаат низ центарот на Скопје

Актерката Јелена Жугиќ преку статус на Фејсбук и фотографии објави дека во центарот на Скопје се шетаат овци.

Во центарот на градот убав, емпириски приказ на ново отворениот објект и неговата употреблива вредност, секако употребливост во рамките на можностите и способностите на неговиот креатор/на објектот. За вечерва доста нет, ве гушкам сите, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.