Албанец отвори душа пред Јанко: Ми е мило кога ќе најдам некој Македонец, да си позборуваме

Треба да се сакаме и заедно да живееме, а гледаме само како младите си заминуваат, а старите си умираат од мака.

Ова е само дел од исповедта на еден огорчен Албанец од Гостивар, кој си ја отвори душата во емисијата „Јади бурек“.