Фотографии од тешкото пробивање во урнатините: Македонски пожарникари во Албанија- продолжуваме понатаму, нема предавање!

Продолжуваме понатаму !!!! Слики од тешкото пробивање во урнатините. Нема предавање, велат од Пожарна Скопје.

Инаку, екипа македонски пожарникари се во Албанија и помагаат по катастрофалниот земјотрес.