На интернет се појави снимка на која се гледа грабеж во црква во Црна Гора.

На снимката се гледа маж, со капа на главата, ги зима парите од иконите, како и од кутијата за прилог, па излегува од црквата.

Засега не е познато кога настанала оваа снимка ниту кој ја снмил и дали е пријавена.