Чудо во црквата „Света Петка“: Дете со инвалидитет почнало нормално да оди!?(ВИДЕО)

Од време на време се слуша за некое чудо кое се случило во некој црковен објект…Последното доаѓа од Солун…

Во црквата „Света Петка“ во Солун се случило вистинско чудо откако дете кое се движело со помош на патерици започнало нормално да движи, ова чудо има неворајтни 1 милион и 400 прегледи и едно од најгледаните на балканот па и пошироко.

Овие работи се случуваат ретко и не може да се објаснат никако, погледнете го видеото.