Брза помош дојде во судот: Катица Јанева не се чувствувала добро

Катица Јанева во моментов е на распит во суд. Од таму била викната екипа на Брзата помош.

Како што јави репортерот на Канал 5 телевизија, во вклучувањето во живо, најверојатно и се слошило на специјалната јавна обвинителка.