УЖАС: Силувана млада прилепчанка од дебрештанец

На  06.07.2019 година во 00:45 часот во Полициска станица Прилеп, 22-годишна девојка пријавила силување од страна на Е.А.(28) од с. Дебреште.

Со него таа претходно била во врска 7 месеци.

Е.А. е лишен од слобода и полициски службеници од Полициска станица Прилеп превземаат активности за расветлување на случајот.