Уште трае потрагата по Алибен Абдул: Четири месеци го нема

Ќерката на Алибен не се откажува од потрагата по него. Таа на социјалните мрежи сподели стасус кој ви го пренесуваме:

Татко ми Алибен е исчезнат од 01.02.2019г
Потрагата сеуште е во тек!
Последно е виден утрото на 1- ви Фебруари како го напушта домот во Маџир маало, носи ( слика) :
-ЦРНА МОНТКА
-ЦРНИ ПАНТАЛОНИ
-ЦРНА КАПА
– ЦРНА ТОРБА ЗА ПРЕКУ РАМО
-ОКЕР БОЈА ЧИЗМИ СО ВРВКИ
-ПЛАВА КОШУЛА И ПЛАВ ЏЕМПЕР
-ЗЕЛЕНА КАРИРАНА ТОРБА ЗА НА ПАЗАР СО ТРКАЛЦА
Доколку имате информација:
077602032
070814060
077631120
Ве молам споделувајте,
Благодарам