Koсовски специјалци држат на нишан српски цивили (ВИДЕО)

Излегуваат нови информации за минатонеделната акција на косовска полиција која како што претходно изјавија беше наменета за сузбивање на криминал и корупција. Во емисијата „Правда за Косово“ беше објавено видео како специјалците на РОСУ држат на нишан српски цивили во реонот на Митровица.

Погледнете.