РАБОТА ЗА НАЈДОБРАТА СПА КОМПАНИЈА НА СВЕТОТ ОБУКА ВО ЛОНДОН И БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ПО НАЈДОБРИТЕ ТУРИСТИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ

Коузон им нуди на сите млади професионалци од Македонија да бидат дел од најдобрата СПА компанија на светот.
Секој кој зборува АНГЛИСКИ и има одредено работно искуство од оваа област може да биде дел од обуката во ЛОНДОН ,и да се „школува“ на STEINER Leisure ACADEMY .
Самата академија ги има најдобрите предавачи и е на прво место во обуката за SPA DEPARTMENT.

STEINER Leisure – е компанија која работи за Британското Кралско семејство.
STEINER Leisure – е компанија која може да ги отвори вратите за ваша блескава кариера, работеќи на најдобрите CRUISES бродови на светот.
The Onboard SPA be Steiner – ќе ве поведе во светот на најсовремените техники на продажба и работа во SPA Department

ВИЕ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА СЛЕДНИВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

Massage Therapists https://bit.ly/2sHu9sF
Beauty therapists https://bit.ly/2sHu9sF
Personal Trainer https://bit.ly/2FSlzPH
Nail technicians https://bit.ly/2RJutWP
Hairdressers https://bit.ly/2sGEfdl
Fitness Instructors

Во името на STEINER – Тhe Onboard SPA by Steiner Ве покануваме да аплицирате и да ја започнете вашата интернационална кариера.

Аплицирањето е КОМПЛЕТНО БЕСПЛАТНО.
Бидете дел од светскиот ЏЕТ СЕТ .
За повеќе информации Ве молиме да не контактирате на 078 45 44 26 или на е-маил info@kouzon.com.mk