Компанија има потреба од телефонски оператори, плата до 24,000 илјади денари

Работно место: home office – телефонски оператори
Компанија: WD Company
Индустрија: Продажба и трговија
Реон: Скопје
Отворен од: 31.01.2019
Отворен до: 10.02.2019
Плата: фиксна + процент
Број на работни места: 3
Вид на вработување: Определено
Потребни квалификации:

ССС

ПОЗНАВАЊЕ НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕРИ

ВОЗРАСТ ОД 23 ДО 55 ГОДИНИ

Трудољубива, комуникативна, љубезна и амбициозна личност способна за тимска работа и желба за напредок

Ние нудиме:

Редовна месечна плата

Редовно пријавени на определено работно време

Канцелариска работа во пријатна работна атмосфера

Работно време од 09-16ч од понеделник до петок и
2 работни саботи во месецот од 09-16ч

Контакт емаил за аплицирање: wdcompany5@gmail.com