Нова Година во Ресторан Ритуал

Ресторанот Ритуал се наоѓа во Трубарево Скопско и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за забави.

Во Ресторан Ритуал се очекуваи незаборавен дочек на Новата Година.

Да ја пресретнеме Новата 2019 година, во највесела атмосфера, заедно со незаменливите Extra Band Skopje, исполнети со надеж, вера и љубов, дека секој нов ден ќе ни донесе многу радост, посакуваната промена и дека ќе ни ги оствари и најскриените соништа, ве канат од Ресторан Ритуал.

 

Информации за контакт

Повикај 075 475 705
duralpetkovski@yahoo.com

Спонзориран текст