Странска компанијата вработува

НАЈДОБРАТА СВЕТСКА СПА КОМПАНИЈА – ИНТЕРВЈУ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ 25-26 Септември
ИМАТЕ ЖЕЛБА ЗА НОВ ПРЕДИЗВИК ВО ЖИВОТОТ ?

ДАЛИ СТЕ РАЗМИСЛУВАЛЕ ЗА ПАТУВАЊЕ И РАБОТА ?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ КОЈА Е НАЈДОБРАТА СПА КОМПАНИЈА НА СВЕТОТ ?

Заработете фантастични суми додека патувате низ целиот свет.

Коузон со гордост ви ја претставува Steiner Leisure, компанијата која вработува професионалци во нивните СПА центри на повеќе од 150 бродови низ сите мориња и океани.

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ:
– Фризери
– Фитнес тренери
– Маникир техничари
– Масери
– Козметичари
– Акупунктура терапевти
– Доктори за естетска медицина/дентисти

Разговорен англиски е потребен за сите позиции. Аплицирајте сега на info@kouzon.com.mk
Интервјуто со менаџерите на STEINER LEISURE ќе се одржи во Скопје на 25-26 Септември