Светот забега – Секс оргија среде бел ден во градски парк

Шокирани минувачи снимиле група од неколку лица среде секс оргија во градскиот парк. На серијата од снимките направени од очевидци, се гледа дека групата има секс во паркот во Кардиф во текот на денот околу 17 часот.

Случајот бил пријавен на полицијата .

Фотографиите покажуваат група од четворица мажи и една жена. Некои од машките не се голи, за разлика од жената на која нема ништо. Очевидец тврди дека во групата имало две кои освен со мажите имале секс и меѓу себе.