сабота, 21 јули 2018

ВО ЖИВО: Следете го потпишувањето на договорот за промена на името

 

Следете го во живо потпишувањето на Договорот за името Република Северна Македонија.

Договорот се потпишува во Преспа под засилени безбедносни мерки.

facebook_link