сабота, 21 јули 2018

Рекле да абортира четири до седум бебиња: Погледнете како изгледаат 18 години подоцна!

 

И рекле да абортира четири до седум бебиња: Погледнете како изгледаат 18 години подоцна!

Во 1997 година, светската јавност била насочена кон Боби и Кени. Тие биле првите родители со преживеана седумка и набрзо станале меѓународен феномен.

За поминатите 18 години често биле во медиумите, а денес два месеци пред нивниот 18-ти роденден се појавиле во “Тудеј Шоу”.

facebook_link