Апел за помош на 15-месечната Мила од Охрид

5-месечната Мила од Охрид боледува од оштетување (дистрофија) на мозокот и за нејзино лекување е потребна итна операција во Кина.

Сметка за донации:

Охридска Банка – АД Скопје
530500021204351

IBAN CODE: МК075280005506949

SWIFT: OHRIDMK22