понеделник, 18 јуни 2018

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Младата Ања води тешка битка за своето срце, потребна е наша помош!

 

Семејството на оваа девојка испрати апел за помош бидејќи не се во можност да ги подмират сите трошоци.

facebook_link