ВИДЕО: Еве што очекува Мијалков за 2018 година

Сашо Мијалков, поранешниот шеф на УБК во куса изјава за телевизијата 21 на скопскиот плоштад вели дека изминатата 2017 не била успешна година.

-Се надевам дека 2018 година ќе биде подобра од 2017 година – рече Мијалков кој се соочува со обвинение од СЈО за злоупотреба на службената положба додека беше прв човек на тајната полиција.